Zen Topsalon Kappers introduceert abonnementen.
Zen Topsalon Kappers introduceert abonnementen. Zen Topsalon Kappers
Advertorial

'Altijd Zen bij Topsalon Kappers'

10 juni 2020 om 16:30 Zakelijk

EDE Zen Topsalon Kappers introduceert per 1 juli een extra product: het kappersabonnement. Naast het gewone en vertrouwde aanbod. Zodat de klant er 365 dagen per jaar picobello uitziet. Eigenaresse Jolanda Comello: ,,Voor een lage vaste prijs per maand ben je verzekerd van een verzorgde look.”

Feike Klomp

Comello merkte al langer dat veel vaste klanten vaker per maand langskomen om hun haar weer netjes bij te werken: ,,Bijvoorbeeld jonge jongens die hun haar om de paar weken willen opscheren. Dan is een kappersabonnement een prima idee. Tegen een vaste lage prijs per maand heb je de mogelijkheid twee keer langs te komen. Met deze extra aanvulling op onze diensten willen we ons onderscheiden. Een goede oplossing tegen een betaalbare prijs. Erg aantrekkelijk.”

MOTTO Zowel jongeren, dames als heren kunnen van het kappersabonnement gebruik maken, benadrukt Comello: ,,Na een online afspraak nemen we de tijd voor een verzorgde knipbeurt. Altijd Zen, want dat is ons motto. Je goed voelen, even tijd voor jezelf. Daar dragen we graag een steentje aan bij.”

KLEUREN Comello haalt een ander voorbeeld van een abonnement aan bij Zen Topsalon Kappers: ,,Een abonnement om je haar te kleuren. Voor een vast bedrag per maand. Daarmee behoudt je haar 365 dagen per jaar je favoriete kleur waar jij je goed in voelt.”

AANVULLING Comello ziet het kappersabonnement als een mooie extra aanvulling op het aanbod van haar kapsalon: ,,Ik vind het leuk om nieuwe mogelijkheden te zoeken. Ik werk al vanaf mijn zestiende in dit prachtige vak. In beweging blijven is belangrijk en leuk. Zo ben ik ook steeds bezig om me bij te scholen en mijn kennis te updaten. Bijvoorbeeld op het gebied van krultechnieken. Er is altijd wel een onderdeel van het vak waar ontwikkelingen in te volgen zijn. Dat maakt het werk zo boeiend.”

CURSUSSEN Over passie gesproken. Comello draagt graag haar kennis en kunde aan anderen over. Daarom geeft ze via een eigen ontwikkelde kappersopleiding cursussen aan geïnteresseerden die professional wil worden of het vak eerst wil leren ontdekken: ,,Iedereen tussen ’16 en 66’ is welkom. Een leuke leerzame opleiding dat vakgericht is. Ideaal te combineren met een baan. Zo kun je na een tijd hier een dag per week stagelopen om dit specialisme verder onder de knie te krijgen. Neem gerust contact op, dan maak ik graag met je kennis en bespreken we jouw uitdagingen.”

ONLINE AFSPRAAK Meer weten over het kappersabonnement bij Zen Topsalon Kappers, of heb je interesse in een van de cursussen bij de ervaren Jolanda Comello? Neem dan contact op, of maak online een afspraak voor een verfrissende coupe.

Zen Topsalon Kappers, Maanderweg 7, 6711 NC Ede. T: 0318-438350. E: info@dekappersopleiding.nl I: www.zentopsalon.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie