Farid Rezai verkoopt nu ook mondkapjes
Farid Rezai verkoopt nu ook mondkapjes Ted Walker
De specialist

Top Tailor maakt mondkapjes: ‘Je wilt wel iets leuks dragen’

13 november 2020 om 10:16 Zakelijk

EDE Toen het hier en daar verplicht werd om mondkapjes te dragen sprong Farid Rezai meteen achter zijn naaimachine. ,,Als het dan toch verplicht is, dan wil je ook wel iets leuks dragen’’, vindt de Edese kledingreparateur.

Rezai maakt mondkapjes in alle soorten en maten. ,,Mensen kunnen één van de mondkapje kopen die al kant en klaar bij ons in de winkel liggen. Maar van eigen stof laten maken is natuurlijk ook mogelijk. Zo kunnen onze klanten mondkapjes laten maken die perfect bij een outfit passen. Dat is mooi toch, als het dan toch moet?’’

Farid en zijn vrouw Ella denken duurzaam. ,,Een kapotte rits, een gat of slijtageplek is vaak een reden om je favoriete broek, shirt, jurk of trui voortijdig weg te gooien. Naar de winkel voor iets nieuws? Zonde, wij kunnen de kleding voor een fractie van de nieuwprijs herstellen’’, belooft Ella Rezai.

Farid vult zijn vrouw aan. ,,Je kunt bij ons terecht voor hoge kwaliteit kledingreparatie, kledingherstel en aanpassingen. Door authentiek vakmanschap met gevoel voor mode en trends, zorgen wij dat gerepareerde kleren hun originele vorm voorbijstreven. Wij hechten veel waarde aan kleding of het nu gaat om repareren, herstellen, vaststellen of aanpassen van je kleding, wij helpen vakkundig.”

GALAJURKEN Voor Farid en Ella is niks te moeilijk. Of het nou gaat om mouwen inkorten, een kraag smaller maken, schouders innemen, nieuwe voeringen inzetten, nieuwe ritsen aanmaken bij winter of zomerjassen, schouderbandjes innemen bij galajurken, suède/leer kledingstukken, of het maken en vermaken van gordijnen en vitrages.

STOMERIJSERVICE Naaiatelier Top Tailor is ook gespecialiseerd in het stomen van al uw textiel. Van kleding, gordijnen, vitrages, dekbedden, matrashoezen, slaapzakken, vloerbekleding, bankhoezen, bruidskleding, leer en suède tot zelfs paardendekens.

,,Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder gebruik van speciale apparatuur’’, legt Farid uit. ,,Mochten de zwaarste vlekken na de eerste behandeling toch niet gereinigd zijn, dan zal er in overleg met u een tweede reinigingsfase plaatsvinden op eigen risico, zonder bijkomende kosten.”

Meer informatie: Top Tailor is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Top Tailor is tevens DHL Servicepunt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie