Seniorengym
Seniorengym Mm

Een bijzondere gast bij het senioren sporten in seniorencomplex De Zuiderkroon

10 juni 2020 om 12:58 Corona Deel je nieuws

Sinds het begin van de Coronacrisis sporten de bewoners van appartementencomplex De Zuiderkroon iedere week onder professionele begeleiding van Tesqua en De Jong Fysiotherapie.

Vandaag was er wel een heel bijzondere deelnemer. Niemand minder dan Burgemeester Rene Verhulst kwam op verzoek van initiatiefneemster Monique Meijer een kijkje nemen bij het beweeg halfuurtje.

Het is ontzettend mooi om te zien dat er in deze gekke tijd toch ook mooie initiatieven ontstaan die ook nog eens bijdragen aan de gezondheid, de saamhorigheid en de sociale controle. Iedere week weer kijken de bewoners van de Zuiderkroon uit naar het beweeg halfuurtje. Het zou geweldig zijn wanneer dit initiatief ook na de coronatijd gecontinueerd kan worden. Diverse mogelijkheden hiervoor worden nog onderzocht.

Zonder de hulp van Tesqua en De Jong Fysiotherapie was het voor mij niet mogelijk geweest om mijn doel te verwezenlijken. Ik wil dan ook mijn dank uitspreken naar Maarten Stuivenberg en Sjoerd de Jong voor het beschikbaar stellen van Corinne en Melanie, aldus Monique Meijer.

Burgemeester Verhulst
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie