Afbeelding
Archief BDUmedia

Man aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol en drugs

11 juni 2020 om 06:37 Overig

EDE Wijkagent Gerben (Ede-West) heeft een man aangehouden met een ongeldig rijbewijs. Tevens was deze man onder invloed van alcohol en drugs. Dat schrijft de wijkagent woensdagavond op zijn Instagram account.

,,Tijdens de surveillance vanavond zag ik een voor mij bekend persoon in een voor mij bekend voertuig rijden. Het was mij bekend dat deze persoon een ongeldig verklaard rijbewijs had.  Toen ik achter het voertuig reed voelde de bestuurder nattigheid. Hij parkeerde zijn auto en zette het op een lopen. Deze vluchtpoging was vergeefs, want niet veel verderop kon ik de verdachte aanhouden.  Aangezien verdachte al vaker was aangehouden wegens dit feit is zijn auto in beslag genomen."

En verder: ,,Op het politiebureau bleek dat hij ook onder invloed van alcohol en drugs was. Een arts kwam naar het politiebureau en heeft bloed afgenomen."

De wijkagent geeft aan dat de officier van justitie gaat bepalen wat er met zijn in beslag genomen auto moet gebeuren. ,,De verdachte zal zich moeten gaan verantwoorden voor de rechter."






View this post on Instagram









Aanhouding rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs & rijden onder invloed alcohol en drugs. Tijdens de surveillance vanavond zag ik een voor mij bekend persoon in een voor mij bekend voertuig rijden. Het was mij bekend dat deze persoon een ongeldig verklaard rijbewijs had. Toen ik achter het voertuig reed voelde de bestuurder nattigheid. Hij parkeerde zijn auto en zette het op een lopen. Deze vluchtpoging was vergeefs want niet veel verderop kon ik de verdachte aanhouden. Aangezien verdachte al vaker was aangehouden wegens dit feit is zijn auto inbeslaggenomen. Op het politiebureau bleek dat hij ook onder invloed van alcohol en drugs was. Een arts kwam naar het politiebureau en heeft bloed afgenomen. De officier van justitie zal bepalen wat er met zijn inbeslaggenomen auto moet gebeuren en de verdachte zal zich moeten gaan verantwoorden voor de rechter. #Ede #Politie #wijkagent #ongeldigrijbewijs #rijdenonderinvloed #alcohol #drugs #bloedblok #speekseltest #bloedafname #inbeslagname #verkeer #aanhouding #vlucht

A post shared by  Gerben Algra (@wijkagent_gerben_ede_west) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie