initiatiefnemers Studio Stap en Burgemeester Verhulst
initiatiefnemers Studio Stap en Burgemeester Verhulst Petra Stap

Studio Stap pakt microfoon weer op.

20 juni 2020 om 15:02 Activiteiten Deel je nieuws

Studio Stap, het tijdens de horeca sluiting ontstane initiatief om online radio te maken als tijdverdrijf gedurende die voor velen vervelende tijd, gaat weer van start.

Niet meer als dagelijks programma, aangezien alle dj’s van Studio Stap weer aan het werk zijn, maar ze komen gedurende deze zomer met een aantal creatieve initiatieven.

Zo zullen er vanaf vrijdag 26 juni voorlopig 3 vrijdagen vrijwel reguliere uitzendingen gemaakt worden. En waarom dan vrijwel regulier zult u denken? Het verschil zit hem in de locatie. De dagelijkse uitzendingen werden die 10 weken uitgezonden vanaf een redelijk geheime locatie waar weinig mensen te gast zijn geweest door alle geldende restricties. Nu er een beetje openheid komt willen de mannen van Studio Stap het een stuk gezelliger maken door een muziekcafe´ te starten. Hier zijn gasten uiteraard wel van harte welkom.

Vanaf vrijdag 26 juni 10.00 uur in sportcafe´ Dick’s inn, drie vrijdagen op een rij (26-6, 3-7 en 10-7). Wel dient u hiervoor even te reserveren, telefonisch of via de app.

Zaterdag 11 juli staat vanaf 14.00 uur de Studio Stap Terrasdag op de planning. Gezelligheid, hapjes, drankjes en natuurlijk veel spelletjes terwijl de dj’s programma maken vanaf het buitenpodium bij Dick’s inn.

Daarna wordt het toch echt tijd om wat aan beweging te gaan doen. Hiervoor is de Tour de Stap gepland op zondag 9 augustus. Een prachtige fietstocht met daarna een heerlijke barbecue. Inschrijven hiervoor is wel noodzakelijk. De kosten zijn € 15,00 per persoon.

Meer informatie vindt u op de Facebook en Instagram pagina’s.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie