Afbeelding
Jeroen van der Veer

Politie houdt terrein Kinderdorp Bennekom extra in de gaten

23 juni 2020 om 14:56 Overig

BENNEKOM De politie zal samen met handhaving Ede het terrein waar Kinderdorp Bennekom jaarlijks georganiseerd wordt extra in de gaten gaan houden. Dat melden de Bennekomse wijkagenten. Deze stap wordt gezet omdat een prullenbak, die met beton verankerd zat, uit de grond is getrokken. De wijkagenten troffen daarnaast veel zwerfafval aan rondom het terrein.

Het Kinderdorp moest dit jaar geannuleerd worden vanwege het coronavirus, maar de Bennekomse jeugd maakt de rest van het jaar ook gebruik van het terrein, de aangrenzende skatebaan en de hangplek. ,,Het lijkt er alleen op dat niet iedereen deze plek kan waarderen. De stille getuigen zijn nog aanwezig op het plaats delict", aldus de Bennekomse wijkagenten. ,,Voor eenieder: blijf van andermans spullen af en ruim je eigen rotzooi op!"






View this post on Instagram









Landgoed Kinderdorp... Bijna ieder jaar is er hier een week lang plezier voor heel veel kinderen. Helaas is kinderdorp 2020 geannuleerd vanwege de coronacrisis. De andere weken van het jaar maakt de jeugd van Bennekom ook dankbaar gebruik van het terrein, de skatebaan en de hangplek. Het lijkt er alleen op dat niet iedereen deze plek kan waarderen. De stille getuigen zijn nog aanwezig op het plaats delict. Daarnaast is de prullenbak, die met beton verankerd zat in de grond, met kracht eruit getrokken. Voor een ieder, blijft van andermans spullen af en ruim je eigen rotzooi op! Politie en @handhaving_ede zullen deze plek extra in de gaten houden. #bennekom #kinderdorpbennekom

A post shared by  Wijkagenten Bennekom (@wijkagenten.bennekom) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie