Afbeelding
Media Vallei

In Ede vermoorde Shelley herdacht: 'We hebben in een hel geleefd'

30 juni 2020 om 06:13 Misdaad

EDE Familie en vrienden hebben maandagavond een bijeenkomst bijgewoond ter nagedachtenis aan de 22-jarige Shelley uit Ede. Ze kwam vorige week om het leven bij een geweldsincident in haar flatwoning aan de Jan Th. Tooroplaan. Haar moeder maakte tijdens een toespraak maandagavond bekend dat ze door messteken om het leven is gekomen.

In een hartverscheurend betoog vertelde de moeder van Shelley wat ze heeft doorgemaakt en wat ze nog steeds doormaakt: ,,Mijn enige dochter is overleden, mijn leven is voor goed verwoest." Zij gaf in haar betoog ook meer informatie over hoe Shelley om het leven is gebracht. ,,Ze is op een onwaardige manier van het leven beroofd. We hebben in een hel geleefd, we hadden sinds dinsdagavond zoveel vragen. Pas zaterdag kregen we antwoorden. Ik wil zelf naar buiten komen met wat er is gebeurd. Die avond hebben we haar niet zelf kunnen verdedigen, maar wat ik die avond niet kon, ga ik nu tot mijn dood doen: mijn dochter beschermen. Shelley is door messteken om het leven gebracht." 

Na de toespraken werd het glas geheven en kon iedereen die dat wilde iets neerleggen bij de gedenkplek. Donderdag is de crematie. 

Bron video: Ted Walker.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie