Afbeelding
Politie.nl

Politie treft hennepkwekerij aan in Ede

1 juli 2020 om 11:41 Misdaad

EDE De politie heeft woensdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen in een appartement aan de Topaasstraat in Ede. De kwekerij bevond zich in de woonkamer en is ontmanteld. Dat meldt Gerben Algra, een wijkagent van de politie in Ede. 

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Volgens Algra was er namelijk niemand aanwezig in de kwekerij. 

Hij waarschuwt voor hennepkwekerijen: ,,Dit wil je echt niet naast je eigen woning hebben". Volgens de politie is het brandgevaar van hennepkwekerijen groot, gezien de hoeveelheid elektriciteit die nodig is voor een kwekerij en de manier waarop elektriciteitskabels worden aangesloten.

De wijkagent roept mensen op een melding bij de politie te maken bij verdachte situaties. Bijvoorbeeld als zij ,,weleens een hennepgeur rondom een woning ruiken, een onderbuikgevoel hebben bij mensen in de buurt die op vreemde tijden aan het klussen zijn of ramen zien die volledig zijn afgeplakt." 






Dit bericht bekijken op Instagram









Hennepkwekerij ontmanteld! Vanochtend is een hennepkwekerij aangetroffen in een appartement aan de Topaasstraat in Ede. Er was op dat moment niemand aanwezig en er zijn dan ook (nog) geen aanhoudingen verricht. In het appartement troffen we in de woonkamer de situatie aan zoals je op de foto's kunt zien. We waarschuwen er al vaker voor. Maar dit wil je echt niet naast je eigen woning hebben. Het brandgevaar is groot gezien de hoeveelheid elektriciteit die nodig is voor de kwekerij en de manier waarop zij die elektriciteitskabels aansluiten. Ruikt u weleens een hennepgeur rondom uw woning. Heeft u een onderbuikgevoel bij de mensen in uw buurt die op vreemde tijden aan het klussen zijn of ziet u ramen die volledig afgeplakt zijn? Meld dit soort verdachte situaties. Je kunt de wijkagent ervoor benaderen maar bijvoorbeeld ook 09008844 , www.politie.nl of meld misdaad anoniem via 08007000. De hennepkwekerij wordt ontmanteld en het onderzoek zal voortgezet worden door @politieede. #Ede #Politie #wijkagent #drugs #hennep #hennepkwekerij #ondermijning #meldmisdaadanoniem

Een bericht gedeeld door  Gerben Algra wijkagent (@wijkagent_gerben_ede_west) op

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie