Afbeelding
BDUmedia
Video

Talloze witte rozen bij indrukwekkend afscheid van Shelley

2 juli 2020 om 19:10 Mensen

EDE Een indrukwekkend afscheid van Shelley, donderdagmiddag in Ede. Tientallen mensen hadden een erehaag gevormd voor de rouwstoet en zij brachten honderden witte roze mee. De 22-jarige Shelley werd dinsdagavond 23 juni vermoord. Haar vriend zit vast als verdachte.

Vrienden en familie hielden maandag een indrukwekkende herdenking ter nagedachtenis aan Shelley. Daarbij hield onder anderen de moeder van Shelley een hartverscheurende toespraak. Zij vertelde dat Shelley door messteken om het leven is gebracht. Ook vertelde ze over de rouwstoet en de erehaag met het verzoek om witte rozen mee te nemen, ,,want dat wilde Shelley graag." 

De tocht begon vanaf de Lucas de Kockstraat waar tientallen mensen zich langs de weg hadden verzameld. Daarbij was het nummer 'Candle in the wind' van Elton John te horen. Ook langs de Jan Th. Tooroplaan, waar Shelley woonde, en bij het crematorium aan de Slingerboslaan waren mensen bijeengekomen om Shelley de laatste eer te bewijzen.

Shelley werd op 23 juni dood aangetroffen in haar woning aan de Jan Th. Tooroplaan. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek ze al overleden. Diezelfde avond werden drie personen aangehouden, maar twee van hen werden later weer vrijgelaten. Op dit moment zit een verdachte vast, een 23-jarige man uit Ede. Hij wordt verdacht van directe betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie