Afbeelding
Eetkamer de Heksenketel

Bekend Edes restaurant stopt na 500.000 gasten

3 juli 2020 om 06:58 Winkels

EDE Restaurant Eetkamer de Heksenketel in Ede bestaat op 16 augustus dit jaar precies 25 jaar. Tijd voor eigenaren Piet en Carmen van der Steen voor hun volgende avontuur. Ze dragen de sleutels over aan Robbert en Naömi Philipsen.  

Het Edese restaurant opende op 16 augustus haar deuren. Zo'n 30.0000 ribeyes, 98.0000 spareribs, 55.000 carpaccio’s, 85.000 satés en bijna 500.000 gasten verder komt daar nu een einde aan. ,,Wij hebben met heel veel passie en plezier onze gasten mogen ontvangen. Maar na 25 mooie jaren wordt het nu tijd voor ons volgende avontuur", vertellen Piet en Carmen van der Steen. 

GROTE BRAND Het restaurant was eerst jarenlang gevestigd aan het Museumplein in Ede. In juni 2015 werd het bedrijf getroffen door een grote uitslaande brand die het restaurant verwoestte. Eind januari 2016 heropende de zaak op de huidige locatie aan de Nieuwe Stationsstraat.

NIEUWE NAAM Robbert en Naömi Philipsen gaan verder als Eetkamer Lamens. Zij hopen medio september dit jaar hun nieuwe restaurant te openen. ,,Met veel vertrouwen dragen we de sleutels over aan Robbert en Naömi Philipsen", aldus echtpaar Van der Steen. ,,Wij wensen hen ontzettend veel succes en plezier." Eetkamer de Heksenketel is nog tot en met 16 augustus geopend. ,,We hopen iedereen nog te zien. Kom dus nog langs en geniet van jullie favoriete gerechten, de gezelligheid en sfeer."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie