Schrijf je snel in voor de leukste wedstrijd op wieltjes: www.eijv.nl. Deelname is gratis.
Schrijf je snel in voor de leukste wedstrijd op wieltjes: www.eijv.nl. Deelname is gratis. Edese IJsvereniging

Doe mee: Kelderman Tijdrit vrijdag 10 juli

5 juli 2020 om 18:42 Overig Deel je nieuws

Zin in een inline-skate wedstrijd die coronaproof is? Schrijf je dan in voor de Kelderman Tijdrit op vrijdag 10 juli 2020. Je rijdt een tijdrit van 100 en 500 meter. In tweetallen, op je eigen tempo en zonder andere rijders in de baan. Deelname is gratis.

De Edese IJsvereniging organiseert al een aantal jaren de Kelderman Inline Cup. Een serie van vijf skeelerwedstrijden voor de jeugd van Ede en omstreken. Dit jaar is er door de coronamaatregelen geen Inline Cup competitie, maar kun je wel een aantal tijdritten bij ons rijden. Je rijdt tegen de klok, en start alleen, dat is anders dan bij ‘normale’ inline-skate wedstrijden.

Voor wie?
Iedereen die het leuk vindt om te skeeleren mag meedoen. De wedstrijden zijn voor jong en oud. Voor beginners en gevorderde inline skaters. Voor ervaren wedstrijdrijders is het een mooie opstartwedstrijd voordat de regiowedstrijden en de landelijke baanwedstrijden weer beginnen. En, je kunt vast je 100 meter oefenen als je straks aan de start wilt staan van het NK op het circuit van Zandvoort. De wedstrijd is echter ook leuk als je nog nooit aan een wedstrijd hebt meegedaan. Juist omdat het een tijdrit is, kun je rustig op eigen tempo rijden en eens kijken hoe hard je gaat.

Hoe doe ik mee?
Meedoen? Schrijf je in via het inschrijfformulier link. Dit kan tot donderdagavond 9 juli 23.59 uur. In verband met de coronamaatregelen kunnen je helaas niet inschrijven op de avond zelf. Deelname aan de Kelderman Tijdrit is gratis dankzij onze hoofdsponsor Kelderman Bouw.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn welkom, mits ze zich houden aan de 1.5 meter afstand. Tijdens de wedstrijd kun je de tijden volgen via live.eijv.nl. Dit kan ook op afstand, dus opa of oma kunnen thuis ‘meekijken’.

Programma (onder voorbehoud)

18.15-18.45 uur: Tekenen aanwezigheidslijst

19.00 uur: 100 meter pupillen

                  100 meter kadetten /junioren

                  100 meter volwassenen

                  2e 100 meter jongste pupillen (2014 en later - rijden geen 500 meter)

                  500 meter pupillen / kadetten / junioren

                  500 meter volwassenen

20.00 - 21.00 uur: Vermoedelijk einde wedstrijd (afhankelijk van aantal deelnemers)

Meer informatie op www.eijv.nl of mail naar: keldermancup@eijv.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie