Afbeelding
John Bruininck

Wisselvalligheid troef bij Henk Minnen

6 juli 2020 om 22:35 Overig

HARSKAMP Het was wisselvalligheid troef bij de Pre season test op het circuit van Assen. Zowel qua weersomstandigheden als resultaten bij Henk Minnen in de KNMV Open 125CC. .

,,De eerste training was in de regen. Dat ging goed. De eerste keer op Pirelli regenbanden een vierde plaats’’, keek Minnen terug.

,,De tweede training was een proef kwalificatie. De baan was aan het opdrogen en ik had de slicks gemonteerd. Helaas was het achterste gedeelte van het circuit nog nat. Dus ik kon niet pushen en een derde tijd uiteindelijk.''

,,Bij de oefenrace had ik met een tweede plaats een goede start. Na een ronde of drie ging het mis. Een concurrent boorde zijn machine tijdens het insturen achterin bij mij. Een crash met gevolg. De motor weer opgepakt en verder gereden. Helaas na zes rondes gereden te hebben een mechanisch defect.’’

,,Al met al nog niet zoals gehoopt. Maar ben zeker blij met de potentie en snelheid. Wij gaan komende week hard sleutelen om alles weer optimaal te krijgen. En komend weekend een goed resultaat neer te zetten'', kijkt Henk Minnen voor uit op de eerste race.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie