afbeelding tenisscheurkalender
afbeelding tenisscheurkalender Marjo Gruisen

De Tennisscheurkalender 2021 geeft verrassende kijk op tennis

7 juli 2020 om 09:35 Tennis Deel je nieuws

Afgelopen maanden heeft Bennekomse Marjo Gruisen onderzoek gedaan en verhalen opgedoken uit de (prof)tenniswereld. De schijnwerper van de Tennisscheurkalender 2021 heeft ze daarbij gericht op actuele thema’s die in de tennissport spelen, maar vaak de sportkaternen niet halen. Denk aan gezondheid en welzijn van proftennissers, innovatie binnen tennis en de ecologische afdruk van de tennissport. Op de achterkant van elke dag kun je dit lezen in anekdotes, bio’s van tennisiconen en tennisgeschiedenislesjes. Op de voorkant van de dag word je geïnspireerd door de verjaardagen van belangrijke tennisspelers, toernooidata, en soms een toepasselijk tenniscitaat. Deze Tennisscheurkalender is leuk en leerzaam voor jong en oud.

Bovendien, drie grote namen uit de Nederlandse tennisprofwereld geven een steuntje in de rug in de vorm van een aanbeveling. De citaten van Tjerk Bogtstra, Jan Siemerink en Sjeng Schalken staan op achterflap van de Tennisscheurkalender.

Als je één of meer Tennisscheurkalenders wilt aanschaffen voor jezelf en/of als cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag: stuur dan vóór 1 september een e-mail naar tennisscheurkalender@gmail.com. Behalve nadere info over je bestelling ontvang je én een voor-inschrijvingskorting van €5 op de verkoopprijs van €19,50 én je waarborgt dat de drukpersen écht gaan rollen.Afgelopen maanden heeft Bennekoms 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie