Afbeelding
PR CKV Reehorst'45

DVO jeugd-internationals geven korfbalclinic bij CKV Reehorst’45

8 juli 2020 om 18:58 Korfbal

EDE De korfbalsport moet worden gepromoot. In dat kader is CKV Reehorst ’45 is geselecteerd voor de ‘This is Korfball Tour – summer edition’

Eip Janssen

,,Zoals bekend bestaat CKV Reehorst’45 dit jaar 75-jaar. Door de corona perikelen zijn de activiteiten helaas wat veranderd. Het exacte programma is nog niet bekend. Wel zullen we op 5 september aandacht aan ons jubileum geven. In het kader en in aanloop naar het jubileum past de ‘This is Korfball Tour’activiteit heel goed”, aldus secretaris Annereinou Dijkstra.

JEUGDINTERNATIONALS Op woensdagmiddag 22 juli komen Roos Scherrenburg en Linda van der Wal (beide DVO-selectie en jeugdinternational) naar CKV Reehorst ‘45 om een korfbalclinic te geven.

,,Ik hoop dat veel jeugdige spelers aanwezig zullen zijn. Het is een prachtig evenement tijdens de komende zomervakantie. Het gebeurt niet vaak dat we zulke bijzondere trainers op ons veld hebben. Iedereen lid of geen lid van korfbalvereniging CKV Reehorst ’45 is welkom,”

Het enige wat een deelnemer moet doen is een inschrijfformulier invullen. De clinic is dus op woensdagmiddag 22 juli. Er wordt om 13.15 uur gestart en het einde is om 15.30 uur.

,,Op onze website www.ckvreehorst45.nl staat de inschrijvingsmogelijkheid. Kosten zijn er niet aan verbonden. Een clinic van korfbaljeugd internationals en dan nog vanuit de buurt (Bennekom). Wat wil je nog meer? Ik weet zeker dat Roos en Linda er een hele leuke korfbalmiddag van gaan maken. Je komt toch”, sluit Dijkstra af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie