Overhandiging cheque aan Harry van de Kraats van het Mooi Leven Huis
Overhandiging cheque aan Harry van de Kraats van het Mooi Leven Huis Nico de Gouw

Opbrengst Keltenwoud-toernooi voor Mooi Leven Huis

2 augustus 2020 om 22:08 Overig Deel je nieuws

Ondanks enkele beperkingen door de coronavoorschriften wordt er bij tennis- en padelvereniging Keltenwoud in Bennekom volop gesport. Afgelopen week vond een geslaagd 50+ toernooi plaats en vanaf 31 augustus wordt het jaarlijkse Open tennistoernooi gespeeld.

Aan het 50+ toernooi deden bijna honderd leden mee. De meesten streden om de eer in tweetallen op de  tennisbaan en 24 padelspelers deden dat in 3 poules op de padelbaan. Er waren spannende wedstrijden bij waarvan ook de toeschouwers op het terras konden genieten. De opbrengst van een verloting is naar het goede doel gegaan. Commissielid Annette Rijsemus overhandigde de cheque van € 1250,- aan Harry van de Kraats van het Mooi Leven Huis (foto). Het geld is bestemd voor materialen voor de jongeren met een meervoudige beperking in het nieuwe pand aan de Langhoven in Bennekom.

De poulewinnaars van het PLUS 50+ toernooi zijn in de categorie padel: Huub Albreghs en Marjo Gruisen, Piet Boonekamp en Nico de Gouw, Rien Beukhof en Gert Marcus. In het tennisspel wonnen in Heren dubbel categorie 5 t/m 7 Wim van der Wilden en Jan Wolters; in Dames dubbel 5 t/m 7 Marianne Mooij en Nicole Oosterveld; in Gemengd dubbel 5 t/m7 Rien Beukhof en Annemieke Kwant en Edward Jansen en Sonja Verlinden; in HD 8-9 Rien Busser en Geert Jansen, Walter Bevillé en Nanne Groot; in DD 8-9 Elma Aerts en Hella Laurijsen, en in GD 8-9 Derk Jan van Duren en Lidy van Kemenade, en Jan van Andel en Gerda Kruijne.

Inschrijven voor Open toernooi.

De toernooicommissie van Keltenwoud organiseert met inachtneming van de corona-omstandigheden van 31 augustus tot en met 6 september het jaarlijkse Open tennistoernooi. Bij dit Keltenwoud Open wordt in poules gespeeld zodat iedereen meerdere wedstrijden speelt. Ook leden van andere tennisclubs kunnen inschrijven via www.toernooi.nl en wel tot uiterlijk 23 augustus. Voor meer informatie: keltenwoudopen@gmail.com.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie