RLLY biedt een interactieve autorally met opdrachten die start in Ede!

3 augustus 2020 om 12:44 Activiteiten Deel je nieuws

Ede - RLLY biedt sinds kort een interactieve autorally die start in Ede! De autorally leidt men naar mooie plekken met daaraan opdrachten gekoppeld, zo is er ook wat over de omgeving te leren.

Een autorally van RLLY

De rally's van RLLY zijn anders als standaard. Mensen gebruiken bij de rally's een app waarbij het kompas men leidt van punt naar punt, zonder telkens te weten wat de volgende plek is. Aan elk punt is een opdracht verbonden waarmee punten te verdienen zijn. 

Ontdek mooie plekken op de veluwe met de Veluwe NaviGame of ga de uitdaging aan met de Midden-Nederland NaviGame die start in Ede.

Voor wie?

De navigatiegames zijn voor iedereen. Belangrijk is om een RLLY met minimaal 2 personen te volgen zodat de bijrijder het kompas in de gaten kan houden. 

Een RLLY als vakantie/ coronaproof uitje

Veel mensen zullen dit jaar de vakantie in Nederland doorbrengen. Een extra goede reden om eens een RLLY te doen lekker in de buitenlucht waarbij een aantal mooie plekken van Nederland worden ontdekt. Ook met de coronamaatregelen kan goed rekening worden gehouden, stap bijvoorbeeld met het gezin de auto in!
De rally is te volgen op een zelf uitgekozen tijdstip, op iedere dag tussen zonsopgang en zonsondergang.

Start met beleven!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie