8 September begint Start to Run
8 September begint Start to Run Runnersworld

Start to Run begint op dinsdag 8 september

17 augustus 2020 om 09:41 Atletiek Deel je nieuws

Samen met "medebeginners" zeven weken lang op zaterdagochtend vanaf 9 uur ‘s morgens en/of dinsdagavond half 8 ‘s avonds hardlopen. Je komt op de mooiste plekjes bij jou in de omgeving en je traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van Atletiekvereniging Climax. Uiteraard volgens de RIVM richtlijnen voor corona. Dé manier om gezellig, leuk en sportief bezig te gaan met hardlopen!

 

Atletiekvereniging Climax organiseert vanaf 8 september samen met Runnersworld Ede weer een Start to Run hardloopcursus. Geheel volgens de RIVM richtlijnen voor corona. Dat betekent dat vóór het sporten de 1,5m regel wordt gewaarborgd. Tijdens het sporten is dat (volgens de huidige richtlijn) niet nodig, maar natuurlijk wel wenselijk. De deelnemers worden hierover geïnformeerd.

 

De eerste training start op dinsdag 8 september om 19.30 uur en begint met een informatie- en kennismakingsgedeelte, waardoor deze eerste training plaatsvindt vanuit de Runnersworld winkel. De overige trainingen starten op de accommodatie van Climax.

 

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Wij verzorgen dit tweemaal per week, zónder extra kosten. Je kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar je kunt ook beide dagen meelopen.

 

Als je interesse hebt of wil je meer weten, loop dan eens vrijblijvend binnen in de Runnersworld winkel aan het Kuiperplein in Ede voor meer informatie.

 

Voor meer informatie zie https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax of https://www.runnersworld.nl/vestigingen/ede/nieuws/start-to-run/

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie