Danny Vera
Danny Vera Escha Tanihatu

Er zijn weer kaartjes voor DANNY VERA

20 augustus 2020 om 17:40 Muziek Deel je nieuws

Oorspronkelijk was er, in verband met alle Corona-maatregelen, plaats voor 350 muziekliefhebbers voor het concert van Danny Vera ft. Dutch String Collective. Door de gunstige kaartverkoop (veel koppels etc.) en na het invullen van het vulplan door de organisatie, is gebleken dat er nog extra zitplaatsen zijn voor 50 personen per concert (om 19.00 en 21.30 u.). Dat wil zeggen dat zojuist de verkoop van de kaartjes voor de concerten van zaterdag a.s. weer is begonnen. Wil je erbij zijn, wees dan snel want voordat je het weet is het weer uitverkocht.  Tickets via openluchttheaterede.nl

Danny Vera ft. Dutch String Collective

De Middelburgse singer-songwriter schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny Vera scoorde met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Hij is niet meer weg te denken van de radio en kwam zelfs als hoogste binnenkomer binnen op nummer 4 in de Top2000 van Radio2 vorig jaar.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. Speciaal voor deze theatershow komt Danny samen met het Dutch String Collective, dat belooft spectaculair te worden!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie