Nieuwe yoga- en qigong-lessen

21 augustus 2020 om 09:29 Nieuws Deel je nieuws

Vanaf maandag 31 augustus starten de nieuwe yoga- en qigonglessen bij ‘ahimsa yoga’ aan de Stationsweg 60 in Ede. Zowel in de studio als via livestream zijn de lessen te volgen. Zo worden de corona-maatregelen gevolgd én kan iedereen weer in beweging komen.

 

Een proefles kost €5, het lesgeld voor tien lessen bedraagt €105. Studenten en minima betalen €89,25. Voor alle nieuwe leden is er een welkomstcadeau: toegang tot twaalf yoga-video’s.

Qigong
Naast de yogalessen, wordt dit seizoen ook gestart met qigong. Docent Simone van den Boogaart vertelt enthousiast: “Qigong brengt je op een hele fijne, zachte manier in beweging. Zowel je lichaam, als je geest. Vaak ervaar je verruiming, versterking én verzachting. Een bijzondere combi van uitwerkingen!”

Bewust in beweging
De qigong- en yogalessen worden gegeven vanuit verschillende thema's. Simone: “Het uitgangspunt is altijd om bewuster te worden van je lichaam en geest. Tijdens de houdingen kom je je eigenheid en overtuigingen tegen. Moet het altijd zo goed mogelijk? Tot de grens?

Als je je neigingen herkent, komt er ruimte om te kiezen. Ga je zo door of probeer je eens wat anders?”

Niveau en prestatie is irrelevant, het gaat om het (weer leren) voelen. Door deze insteek kan iedereen meedoen, op zijn eigen tempo en manier.

Aanmelden & info
Meedoen? Info en aanmelden voor een proefles of lessenserie kan via www.ahimsayoga.eu.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie