Afbeelding
Ted Walker

Gestolen auto brandt uit in Bennekom

22 augustus 2020 om 02:19 Misdaad

BENNEKOM Op de Langschoterweg in Bennekom brandde in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto volledig uit. Uit onderzoek van de politie blijkt het te gaan om een auto die als gestolen geregistreerd staat.

Het incident werd door een omwonende gemeld als een aanrijding met letsel. Gezien de brand en de schade aan de auto werd er direct hoog opgeschaald. Naast een ambulance werd ook de brandweer en een traumateam naar het incident gedirigeerd. Maar toen de eerste hulpdiensten ter plaatse waren bleek er niemand meer in het voertuig te zitten.

GEEN KLAP GEHOORD De meldster vertelde zich een hoedje te zijn geschrokken toen ze de brandende auto met schade tegen een boom zag staan. Een klap had zij niet gehoord. Of de auto ontbrandde als gevolg van de aanrijding met de boom of dat het voertuig in brand gestolen werd is nog niet bekend. De politie maakte plaats delict van de plek van het ongeval. Op een later tijdstip zullen specialisten van de politie nader onderzoek aan het voertuig plegen.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie