Afbeelding
Ted Walker

Kermis in Ede geopend: ‘We zijn blij dat dit kan’

25 augustus 2020 om 16:15 Evenementen

EDE Burgemeester René Verhulst heeft dinsdag samen met kinderburgemeester Lisa en het collega van burgemeester en wethouders de kermis op het Raadhuisplein in Ede geopend. ,,We zijn blij dat dit kan’’, uit hij zijn gevoel na de opening. ,,Fantasieland ging niet door en het Kinderdorp in Bennekom ook niet. We wilden toch graag iets organiseren voor kinderen.” 

,,Deze kermis is zo georganiseerd dat de 250 bezoekers die binnen het terrein mogen zijn, voldoende afstand van elkaar kunnen houden”, vervolgt de burgemeester. ,,Daarnaast moeten mensen die de kermis op willen zich registreren, net als bij de horeca. Ik moet wel zeggen dat we in de gaten blijven houden of de genomen maatregelen stand houden. Als blijkt dat de veiligheid voor bezoekers toch niet afdoende bewaakt kan worden, dan stopt de kermis direct. Maar laten we daar niet vanuit gaan en hopen dat de kinderen volop kunnen genieten.’’

De kermis is vandaag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 21.00 uur, zondag is de kermis te bezoeken van 13.00 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie