In de finale staan Jorn Hiensch, Geert de Jong en Joris Klein-Holte.
In de finale staan Jorn Hiensch, Geert de Jong en Joris Klein-Holte. Boudewijn van de Velde
LATJETRAP

100% Voetbal Latjetrap Ede nadert de ontknoping

26 augustus 2020 om 19:30 Voetbal

EDE De ontknoping van het tweede seizoen van de 100% Voetbal Latjetrapcompetitie in Ede nadert. In de afgelopen maanden gingen de spelers van elf voetbalclubs uit de gemeente de strijd met elkaar aan en inmiddels is de top drie bekend. Aanstaande vrijdag nemen Jorn Hiensch (Bennekom), Geert de Jong (DTS Ede) en Joris Klein-Holte (Bennekom) het tegen elkaar op in een zinderend slotstuk.

Het was een bijzondere editie van Latjetrap. De competitie ging vorig jaar september van start, maar na slechts elf afleveringen gooide het coronavirus roet in het eten.

Het resultaat: lege voetbalvelden. De spelers en het camerateam van EdeStad.nl zaten thuis en de competitie kwam stil te liggen. Maar gelukkig, begin juli begon de bal weer te rollen en waren de spelers misschien wel fanatieker dan ooit.

Aan kop gaat Jorn Hiensch van Bennekom. Hij staat bovenaan in het klassement met maar liefst zeven punten en hij heeft er zin in. ,,Ik ben denk ik de torenhoge favoriet, dus aan mij om die rol waar te maken”, lacht hij. ,,Ik heb er vooral heel veel zin in.” 

Op de tweede plaats staat met zes punten Gert de Jong van DTS Ede. Hij is fanatiek: ,,Ik moet tegen twee Bennekommers, dus daar wil ik natuurlijk niet van verliezen.” Joris Klein-Holte, eveneens van VV Bennekom, gaat als nummer drie de finale in. ,,Mijn tactiek? Loeren op de counter. Als nummer drie starten en wachten op Jorn en Geert. Missen ze allebei, waar ik vanuit ga, dan schiet ik zonder druk het balletje op de lat.”

Latjetrap wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors 100% Voetbal Ede, Voetgolf Maurik en EdeStad.nl.

Bekijk hier alle afleveringen van Latjetrap.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie