Afbeelding
Fleurdirect - Planten kopen

Grote kamerplanten

2 september 2020 om 10:00 Partnercontent

Iets wat jouw ruimte in één klap een echte boost geeft, zijn grote kamerplanten. Grote kamerplanten hebben een positief effect op iedere ruimte, zowel een huiskamer als een kantoor heeft baat bij grote kamerplanten. Er zijn dan ook haast geen woningen of kantoren meer waar geen enkele grote kamerplant in staat. Niet alleen brengt een grote kamerplant meer sfeer in de ruimte, ook voegt een grote kamerplant meer zuurstof toe aan de lucht. Er zijn zelfs grote kamerplanten die luchtzuiverend zijn. Daarnaast zijn grote kamerplanten ook gemakkelijk in onderhoud. Wel verschilt de juiste manier van verzorgen per kamerplant. Let hier dus goed bij op, er zijn namelijk veel verschillende grote kamerplanten verkrijgbaar. In deze blog vertellen we wat meer over een paar grote kamerplanten. Lees dus zeker verder.

Areca Palm

Er zijn veel soort grote kamerplanten. Een van onze favorieten is de goudpalm, oftewel de areca palm. Dit is een prachtig volle plant die zich eenvoudig aanpast aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Verzorg je deze grote kamerplant of de juiste manier, dan kan hij erg oud worden. Van een areca palm heb je dus een lange tijd plezier! Een groot voordeel van areca palm is dat hij een luchtzuiverende functie heeft. Ideaal voor in woonkamer en slaapkamers, maar ook zeker voor op kantoor.

Kentiapalm

Een andere palm soort waar wij groot fan van zijn, is de kentiapalm. Deze grote kamerplant weet alle vuile luchtdeeltjes om te zetten in groene energie dankzij zijn prachtig groene bladeren. De kentiapalm is erg sterk en heeft weinig verzorging nodig om te groeien en te bloeien.

Dracaena

De drakenplant is een andere benoeming van de dracaena. Deze grote kamerplant heeft weinig water nodig om sterk te zijn en overleeft zowel in de zon als op schaduw plekken. Hierdoor is het voor iedere ruimte een perfecte grote kamerplant.

Grote kamerplant bestellen

Het bestellen van een grote kamerplant doe je bij FleurDirect. Zij hebben een ruim aanbod grote kamerplanten die eenvoudig te verzorgen zijn. Heb je een vraag over een van de kamerplanten van deze partij? Neem dan contact met hen op. Zij weten alle van grote kamerplanten en helpen je graag verder.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie