Stillness in motion yoga, Ilse Wever
Stillness in motion yoga, Ilse Wever Maarten Weij

Ontspannen bewegen met yoga

6 september 2020 om 10:40 Activiteiten Deel je nieuws

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe zorg je daarvoor? Dagelijks bouw je spanning op door alles wat je op een dag meemaakt. Wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt. Om gezond te blijven heb je ontspanning nodig. Je geest ontspant door stilte en je lichaam ontspant door beweging. Yoga combineert deze twee elementen. Met yoga help je dus de spanning uit je hoofd en lijf. Daardoor komt er ruimte om jezelf op te laden met nieuwe energie. Je wordt je meer bewust van jezelf, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel.

Heb jij ook de behoefte om lekkerder in je vel te zitten? Om even offline te gaan en alle aandacht aan jezelf te besteden? Gun jezelf dan wekelijks een uurtje ontspannen bewegen met yoga.

Vanaf 23 september geef ik elke woensdagavond yogales op een mooie locatie in het Beatrixpark in Ede. De yogalessen bestaan uit yogahoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen en begeleide stiltemomenten (mindfulness). Aanmelden kan via yoga@ilsewever.nl Meer informatie vind je op www.ilseyoga.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie