Cursus Bijbelse Toekomstverwachting in coronatijd op zondag in de kerk.

7 september 2020 om 20:49 Onderwijs Deel je nieuws

Cursus Bijbelse Toekomstverwachting in coronatijd op zondag in de kerk.

De cursus Bijbelse Toekomstverwachting uitgaande van het boek Daniël.                                                                    De cursus die ik tot nu toe thuis gaf kan daar niet langer plaatsvinden vanwege corona. In de kerk is een prima corona opstelling en zondag ’s middags is er volop ruimte. Ik heb toestemming om mijn cursus in de kerkzaal te geven. Hij begint DV 20 september in de Proosdijkerk aan de Veenderweg 193 in Ede van 14.00 uur tot 16.00 uur. De cursus wordt 7 weken achtereen elke zondag gehouden. Men kan zich opgeven bij g.lange28@upcmail.nl; U ontvangt dan verdere informatie.

Verdiep je in de Bijbelse Toekomstverwachting.                    De HEERE God stimuleert ons om bezig te zijn met de verwachting die Hij wekt voor de toekomst. Zo wordt degene die het boek Openbaring hardop voorleest geprezen. Openbaring 1:3 Zalig is hij die leest en zijn zij die horen de woorden van de profetie, en die in acht nemen wat daarin geschreven staat, want de tijd is nabij. In het boek Daniël belooft de HEERE dat de gene die zich erin verdiept, zal groeien in kennis. Daniël 12:4 Velen zullen het onderzoeken en de kennis zal toenemen. God heeft naar verhouding veel over de toekomst bekendgemaakt. Genoemd is reeds Daniel en Openbaring. De Heere Jezus wijdt er ook een heel hoofdstuk aan: Markus 13 (vgl. Mattheus 24/Lukas 21). In deze Bijbelgedeelten is vaak sprake van weeën. Zo kun je de cursus zien, inderdaad als een soort van ‘zwangerschapscursus’. Het is nuttig en nodig om te weten wat je mag verwachten, zodat je goed voorbereid bent op de belangrijkste gebeurtenis: de komst van Gods Koninkrijk op aarde.

Drs. G de Lange                                                                                                Bennekom, 7 september 2020                                                                                                Mobiel 06-23331038

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie