Vicomputer zet de activiteiten in Wageningen door. Ede sluit de deuren.
Vicomputer zet de activiteiten in Wageningen door. Ede sluit de deuren. Vicomputer
Advertorial

Vicomputer in Ede gaat sluiten

9 september 2020 om 16:34 Zakelijk

EDE Vicomputer zet per dinsdag 22 september haar activiteiten definitief door in de Hoogstraat in Wageningen. De winkel aan de Grotestraat 9 in Ede sluit de deuren. Zaterdag 19 september vindt in Ede de laatste verkoopdag plaats. Eigenaar Ronald Piekart: ,,Voor onze vertrouwde verkoop en service kunt u in Wageningen terecht. Daar is iedereen van harte welkom.”

Feike Klomp

Vicomputer is al jaren de computerspecialist voor uiteenlopende vragen, in- en verkoop, accessoires en reparaties en onderhoud van computers, laptops en randapparatuur. De Wageningse computerzaak is een vertrouwde vraagbaak, merkt Piekart uit ervaring: ,,Zowel senioren, jongeren, studenten als kleine bedrijven weten onze service te waarderen. Na een paar jaar ‘dubbel’ draaien hebben wij besloten om de winkel in Wageningen, waar we al drie jaar onze schouders onder zetten, definitief voort te zetten.”

BEREIKBAARHEID De keuze voor het centrum in Wageningen is een bewuste: ,,Absoluut. In de praktijk merken we dat bijvoorbeeld het brengen en halen van (rand)apparatuur na een reparatie of aankoop geen probleem is. Je kunt de auto makkelijk snel even naast het winkelpand aan het begin van de Hoogstraat (nabij de bibliotheek) parkeren, maar op korte afstand bevinden zich ook meerdere parkeerplaatsen. Daarnaast verwelkomen wij in Wageningen winkelend publiek voor onze diensten. Een ideale plek dus voor ons en de klant.” 

De komende weken is er nog veel werk aan de winkel, legt Piekart verder uit: ,,We gaan de zaak in Wageningen verbouwen en upgraden, zodat er enerzijds meer ruimte ontstaat, anderzijds dat we het keuzeaanbod vergroten. Een win-winsituatie. Daar zijn we de komende dagen flink druk mee.”

Vicomputer biedt computerservice in de breedste zin van het woord. Je kunt er terecht voor de aankoop van computers, laptops, tablets en beeldschermen, maar ook voor printers, tassen, onderdelen of apparatuur op het gebied van beeld en geluid.

ONTZORGEN ,,We beschikken over een eigen technische dienst. Alle reparaties voeren we uit in eigen beheer. We bouwen en installeren alles zelf. Uitgangspunt is dat we u een computer, laptop of tablet geheel gebruiksklaar aanleveren. Ontzorgen staat centraal. Eventueel komen we ook bij u thuis om ter plekke te helpen.”

Op zaterdag 19 september vindt in de vestiging Ede de laatste verkoopdag plaats. ,,Dinsdag 22 september staan we definitief klaar in Wageningen aan de Hoogstraat en maken we daar een nieuwe (door)start. Kom gerust langs om onze winkel te bekijken of maak kennis met onze service in Wageningen.”

Vicomputer. Hoogstraat 109, 6701 BS Wageningen. T: 0317-358179. E: info@vicomputerwageningen.nl I: www.vicomputer.nl


Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie