Wethouder Peter de Pater en directeur Ronald ter Hoeven onthulden vandaag een fotocollage van 20 jaar Zwembad de Peppel. De komende tijd is die in het de hal van het zwembad te bezichtigen.
Wethouder Peter de Pater en directeur Ronald ter Hoeven onthulden vandaag een fotocollage van 20 jaar Zwembad de Peppel. De komende tijd is die in het de hal van het zwembad te bezichtigen. Zwembad de Peppel

Zwembad de Peppel 20 jaar

9 september 2020 om 12:01 lokaal Deel je nieuws

Zwembad de Peppel bestaat vandaag 20 jaar. Bij de start in 2000 al inventief en avontuurlijk met een totaalconcept van sport en plezier. Veiligheid als hoogste prioriteit. Het is de vertrouwde thuishaven van vijf Edese watersportverenigingen.

Met de laatste verbouwing in 2018 is dat totaalconcept nog steeds springlevend, zeker met het in 2019 geopende natuurgezuiverde buitenbad. Daarmee blijft het zwembad ook voor de komende jaren duurzaam, veilig en avontuurlijk.

Geen groot feest vandaag, ook vanwege corona, dat doen we over 5 jaar. Wethouder Peter de Pater en directeur Ronald ter Hoeven onthulden vandaag een fotocollage van 20 jaar Zwembad de Peppel. De komende tijd is die in het de hal van het zwembad te bezichtigen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie