Edesche Boys verlangt naar eerste competitiewedstrijd

13 september 2020 om 16:26 Voetbal

EDE ,,Met 1-6 verloren van vierdeklasser Beekbergen. Goede eerste helft waarover ik tevreden ben. Tweede helft wat omzettingen waardoor ik inzicht heb hoe ik het elftal wil laten spelen”, opent Edesche Boys trainer Jan Beumer.

In de eerste helft kwam de ploeg binnen het kwartier op een 0-1 achterstand.

,,Toch kregen wij de nodige kansen. Maar het was ‘net niet’. Bij ons ligt het probleem wat achterin. De nodige blessure gevallen spelen ons parten. Met name centraal achterin.”.

De Boys trainer dacht na rust het ei van Columbus te hebben gevonden, maar de wet van Murphy was sterker.

,,Ik heb Oussama Ben Saddik en Marco van Laar (foto) centraal achterin geposteerd. En dan raakt de eerste ook geblesseerd. Toen maar good-old Jamal Boussabon het vertrouwen gegeven”, legt Beumer uit.

De vierdeklasser liet, ondanks dat Ricardo van de Kraats een geweldige wedstrijd keepte, weinig kansen liggen.

,,Bij 0-3 zorgde Jeffrey Fonseca op aangeven van Ferrouci Kleyer voor de verdiende tegentreffer. De gasten stelden er nog drie doelpunten tegenover”, aldus Jan Beumer.

Edesche Boys gaat zondag op bezoek bij het Arnhemse Eendracht.

,,Ik verwacht dat dan een aantal spelers weer fit zijn. In de bekerwedstrijden geen al te grote risico’s genomen”, besluit de trainer van Edesche Boys.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.