koffers voor de escape room
koffers voor de escape room Evert de Vries

Escape room, 'ervaar autisme'

17 september 2020 om 09:44 lokaal Deel je nieuws

Workshop; ‘escape room, ervaar autisme’

Krachtiger dan: 'analyseren, denken en veranderen' is, ... 'zien, voelen en veranderen!'
Als ouder van een dochter met autisme was ik op zoek naar een manier hoe je autisme bespreekbaar kan maken.
Het zelf ervaren is krachtiger.
Belangrijk vind ik om te schetsen hoe er vanuit verschillende theorieën naar autisme gekeken wordt en je op een leuke manier met elkaar autisme nog meer ontdekt. Wat gebeurd er in je denken en handelen als je stress en overprikkeling ervaart? Vanuit de behoefte om mijn ervaring te delen heb ik de escape room, ervaar autisme ontwikkeld.

De ‘escape room, ervaar autisme’ bevat een uitgebreid programma. In dit spel reis je met je reisgenoten, in verschillende rollen, door 3 fictieve ruimtes. Alle materialen/opdrachten van de ruimtes zitten in een reiskoffer. In deze ruimtes ervaar je vanuit verschillende perspectieven wat autisme is. Welke invloed hebben stress en overprikkeling op jouw denken en handelen? Per ruimte kom je opdrachten tegen die je samen met jouw team goed moet uitvoeren om toegang te verkrijgen tot de volgende kamer

Met je team, gezin of vrienden te spelen op de door jullie gewenste locatie. (3-6 spelers per team, 2 teams met/tegen elkaar mogelijk)

Nu ook als ouder, professional, leerkracht, geïnteresseerde individueel te spelen in de workshop:'escape room, ervaar autisme'.

Wanneer: dinsdag 27 oktober 9.30-13.00

Waar: Create Wise in Bennekom

aanmelden of informatie: www.perspectiviacoaching.nl of maartje@perspectiviacoaching.nl

 

koffers voor de escape room
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie