nieuwe dirigent Thom Hesseling
nieuwe dirigent Thom Hesseling eigen beheer

Aanvang koorrepetities The New Creation

21 september 2020 om 13:13 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Het Christelijk gemengd koor The New Creation uit Ede, is sinds de corona uitbraak half maart, na de zomerstop weer begonnen met de repetities.

Een speciaal voor het koor opgesteld Corona-gebruikersplan maakt het mogelijk weer te repeteren. De repetitieopstelling van het koor is hiervoor aangepast (1.5 meter uit elkaar). 

Ook moeten de koorleden zich voor deelname aan de repetitie digitaal aanmelden. De eerste beleving is dat de koorleden het weer fijn vinden te kunnen zingen ondanks alle aanpassingen.

Voor koorleden die de repetities (nog) niet aandurven is er een livestream verbinding om de repetitie op afstand te volgen. De muziekstukken zijn daarvoor bij de leden thuis bezorgd.

Het koor staat vanaf 1 september onder leiding van hun nieuwe dirigent Thom Hesseling uit Harderwijk. Om gezondheidsredenen moest Jan Broekhuis, na vijf jaar dirigent van The New Creation te zijn geweest ,hiermee stoppen. In de periode dat Jan Broekhuis ziek was heeft Thom Hesseling hem naar volle tevredenheid vervangen en is zo de samenwerking tot stand gekomen.

Het koor is ondanks de corona maatregelen toch begonnen met het repeteren van een kerstprogramma. Hiervoor zijn vier nieuwe muziekstukken aangeschaft en is het de bedoeling om deze (en andere) kerstnummers op 12 december ten gehore te brengen in de Oude kerk in Ede, hopend dat de corona zich niet verder uitbreidt.

Mocht u kennis willen maken met het koor en hun nieuwe dirigent, dan bent u van harte welkom op een repetitieavond. Vooral mannen kunnen ze goed gebruiken! Graag wel eerst even aanmelden bij Huib van Stein Callenfels tel: 06-22483228 of via absentie@thenewcreation.nl

Kijk ook eens op onze website: www.thenewcreation.nl

of Facebook: chr.gem.koorthenew creation

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie