Yvonne Lawalata, gepromoveerd tot blue belt!
Yvonne Lawalata, gepromoveerd tot blue belt! Lawa's Gym

Lawa's Gym Docent Juggy van Beek - Kampioen op Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro

21 september 2020 om 16:54 Sport Deel je nieuws

Afgelopen weekend heeft Juggy van Beek, docent en wedstrijdvechter van Lawa's Gym een Topprestatie neergezet door kampioen te worden op het Abu Dhabi JiuJitsu Pro toernooi (AJP).

Deze AJP toernooien behoren tot een van de zwaarste competities in de wereld, op het gebied van grondvechten (BJJ,Grappling).

Ditmaal was het toernooi in Nederland (Almere). Bij dit zware toernooi komen juist heel veel buitenlandse vechters meedoen om aan de top te strijden. Dit maakt deze Topprestatie nog mooier omdat er weinig nederlanders mee deden.

Juggy zat ingedeeld bij 10 buitenlandse topvechters en heeft alle partijen gewonnen op superieure techniek en werd dus Kampioen op het AJP toernooi!

Maurice Weenink had ook een topprestatie en werd 3e in Gi en 2e in NoGi, Tobias Scheepers 2e, Eigenaren Yvonne en Matthieu ook beide 2e, en werden we als team - Lawa's Gym/Team Kaishin, 9e van de 42 topteams die meededen!

Als verassing heeft onze BJJ Professor Henk Heneweer op dit toernooi, Yvonne gepromoveerd tot Blue Belt. Dus op naar toernooien op het volgende level.

Hoofddocenten van Lawa's Gym: Matthieu Lawalata en Lam Ho zijn supertrots op het hoge niveau wat we weer op internationaal level hebben laten zien.

We hebben voor alle niveaus lessen, van helemaal beginnend tot professioneel (wat je doel ook is) met een supersfeer in al onze lessen waar iedereen elkaar helpt om beter te worden.

Voor meer informatie en/of proeflessen, check www.lawasgym.nl of mail naar info@lawasgym.nl

Together We Learn-Absorb-Work-Achieve and having Fun doing it!

Juggy van Beek Kampioen
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie