Afbeelding
Foto door form PxHere

Hoe vind je de ultieme vakantie in je eigen land?

23 september 2020 om 12:56 Partnercontent

Vakantie in eigen land: het wordt steeds populairder en populairder. Dat is nog zo gek nog niet. Met de mooie zomers en fanatische gebieden heeft ons kikkerlandje namelijk veel te bieden als het gaat om vakanties. Zo kan je kiezen voor een vakantiepark noord-holland, een schattige tiny house of de grootste recreatieparken. Er is in ieder geval voor ieder wat wils. Zoveel opties dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Het handigst is om te beginnen met het kijken naar het gebied waar je naartoe wil om een ultieme vakantie te hebben.

De wadden

Het mooie aan Nederland is dat je het land toch een beetje kan verlaten en alsnog in hetzelfde land blijft. De waddeneilanden van Nederland bieden ieder zo hun eigen natuur met veel rust en recreatie. Je kan er voor kiezen om echt te gaan eilandhoppen of om 1 van de 5 te kiezen. Eén ding is in ieder geval zeker: het wordt heerlijk een vakantie uitwaaien aan zee.

Natuur en cultuur in het mooie Gelderland

Met het mooie uitgestrekte Veluwe is het een van de mooiste natuurgebieden in ons land. Naast dit mooie natuurgebied zijn er ook mooie en karakteristieke steden zoals Arnhem en Nijmegen. Van rust naar leven binnen enkele minuten.

Friesland is toch ook een ander land?

Ook Friesland zorgt er echt even voor dat je dat vakantiegevoel hebt. Met de mooiste en grootste meren en de leukste kleine dorpjes biedt Friesland veel karakter en charme aan. Een rondreis door Friesland zal je nooit doen laten vervelen.

Limburg

Als je toch nog een beetje dat ‘buitenlandgevoel’ wil beleven, is Limburg hier een perfecte optie voor. Met de verschillende heuvels en mooiste landschappen voelt het soms echt even als Frankrijk of Duitsland aan. Perfect voor een mooie wandel- of fietsvakantie. Naast Limburg zijn er zoveel andere mooie gebieden die dit mogelijk maken. Gebieden die allemaal op europarcs te vinden zijn.

Zon, zee en strand

De provincie Noord- en Zuid-Holland hebben al jarenlang grote aantrekkingskracht op de toeristen. Met de geweldige steden Amsterdam en Rotterdam, maar ook de mooiste stranden zoals bloemendaal en zandvoort is het een vakantie waar voor iedereen wat te beleven valt. Zon, zee en strand door de mooiste én langste kust van Nederland.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie