Selectie Abrahamtehuur
Selectie Abrahamtehuur Rudy Duinkerken

Abrahamtehuur begint seizoen met winst

24 september 2020 om 11:22 Sport Deel je nieuws

23 september 2020 - Ede

Na de valse start op 4 september j.l. (de wedstrijd werd afgelast i.v.m. corona) mocht zaalvoetbalteam Abrahamtehuur.nl nu toch écht aantreden. De wedstrijd begon evenwichtig. Bordbusters, de tegenstander van die avond, kwam met wat geluk op een 1-0 voorsprong. Tot de 3-3 was het een spannende wedstrijd. Het kon beide kanten op vallen. Hoewel de vermoeidheid bij Abrahamtehuur parten speelde, voetbalden ze toch onder die gelijke stand weg en wisten ze een mooie 7-3 op het bord te zetten.

Aanvoerder L. Zwart is zeer te spreken over de nieuwe aankoop J. van Woudenberg: "Als je kijkt naar het aantal doelpunten, was Van Woudenberg met drie doelpunten de man van de avond. Dit is pas zijn eerste officiële wedstrijd, maar hij past goed bij ons spelletje. Hij heeft energie voor die laatste sprint, weet de looplijnen goed te benutten en staat z'n mannetje. Fijn om hem er dit seizoen bij te hebben!"

Het was volgens R. Schreur, broertje van sterspeler J. Schreur, ook weer een genot om samen met zijn broer te spelen. "Hij is onmisbaar voor het team. Hij is er natuurlijk meer dan een jaar uit geweest, maar behalve wat extra kilootjes en iets minder explosiviteit, is er niks van te merken. Met hem in het team, weet je dat je een paar keer gaat scoren. Hij is balvast, heeft overzicht, is sterk en weet uit onmogelijke hoeken te scoren!"

Zaalvoetbalteam Abrahamtehuur is zeer te spreken over het bestuur en organisatie van ZVV Ede. D. Verheij: "Natuurlijk is het een beetje apart dat je elkaar op het veld aanraakt en op de bank dan anderhalve meter uit elkaar moet zitten, maar wat maakt het uit? We mogen weer voetballen!"

Volgende week maandag 28 september speelt Abrahamtehuur.nl D.V. in de DVO Hal te Bennekom vier wedstrijden voor de beker. De speeltijden zijn:

20.45 uur - Labor Holland
21.12 uur - Flow Motive
21.52 uur - Sander Gifts
22.19 uur - Finance-Interim BV

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie