Afbeelding
Eigen foto
De specialist

‘Goed voor de gezondheid’

24 september 2020 om 13:42 Zakelijk

EDE ,,Heeft u ooit gehoord van het ‘wondermolecuul’ stikstofmonoxide? Nou, u zult alles willen weten over deze Nobelprijs-ontdekking. Waarom? Omdat het iedere cel voedt, met als resultaat, een mooi, harmonieus lichaam en verbeterde gezondheid.”

In 1998 werd de Nobelprijs in de geneeskunde toegekend voor de ontdekking van stikstofmonoxide als signaalmolecuul in het cardiovasculaire systeem. Deze stikstofmonoxide is direct of indirect betrokken bij vrijwel elke cel-werking; van het cardiovasculaire systeem tot het immuunsysteem en van de hormoonfunctie tot de zenuwfunctie. Eén van de belangrijkste eigenschappen van stikstofmonoxide is het vermogen om bloedvaten te ontspannen en daardoor de bloeddruk te verlagen. Het gaat aderverkalking tegen, hetgeen de bloedvaten (vasculaire systeem) verjongt.

Dr. L.J. Ingarro, Nobelprijs winnaar: ,,Cardiovasculaire ziekte kan ontstaan wanneer de bloedstroom naar het hart verslechtert. Wanneer mensen hoge cholesterolspiegels ontwikkelen, kan dit leiden tot plaque-afzetting in de bloedvaten. Als deze plaque blijft groeien, kunnen ze de bloedstroom belemmeren. En het kan dan gebeuren dat het hart niet genoeg bloed krijgt (en dus geen zuurstof), de pijn die u dan voelt is in wezen een hartaanval.

Stikstofmonoxide is een molecuul of u kunt het zelfs een hormoon noemen, dat in het lichaam aanwezig is en op een specifieke manier binnen het cardiovasculaire systeem functioneert. Het is de natuurlijke manier om onszelf letterlijk te beschermen tegen hart- en vaatziekten. Wanneer er een tekort aan stikstofmonoxide is gaat de bescherming verloren en dan wordt men zeer gevoelig en zeer ontvankelijk voor hartkwalen.

Stikstofmonoxide kan niet ingenomen worden met een pil of water. Het is namelijk een gasachtige substantie en erg instabiel. Het is niet langer dan een seconde of twee aanwezig. Wat u wel kunt doen is ingrediënten innemen die het lichaam gebruikt om stikstofoxide aan te maken en te stabiliseren, voorkomen dat het afbreekt en ervoor zorgt dat het langer in uw lichaam blijft. “

OPLOSSING Recover-Me is de oplossing! Recover-Me is een unieke formule van aminozuren in de juiste verhouding gecombineerd met een unieke drager, die de juiste ‘brandstof’ levert om de productie van stikstofmonoxide in het lichaam optimaliseren. Voor uitgebreid informatie, wetenschappelijke rapporten en video uitleg bezoek de website: www.recover-me.nl.

,,Speciaal voor onze lezers die deze unieke formule willen uitproberen bieden wij 15 procent korting. Code: Ede-gezond15 (geldig tot 30 september).” 

Dit artikel wordt u aangeboden door Recover-Me BV, tel. 0613751918, customerservice@recover-me.eu, www.recover-me.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie