Slechte wedstrijd Ede/Victoria

26 september 2020 om 19:21 Voetbal

EDE ,,Een slechte wedstrijd van Ede/Victoria. Vooral de eerste helft was dramatisch. Dan verlies je gewoon verdiend met 3-0 bij Achterveld’’, concludeerde Danny Suitela.

,,Van alle afspraken die wij hadden gemaakt, was maar weinig terug te zien’’, ging de balende trainer verder. ,,Waar het allemaal wel tegen Fortissimo lukte, was dat nu niet het geval. Wij waren overal te laat. Het lukte niet de bal naar de juiste kleur te spelen. Bij de rust was het 2-0 (Mark de Ridder en Sven van Rossum). Het had veel meer kunnen zijn. Achterveld hield ons in leven. En maar weinig spelers bij ons scoorden een voldoende.’’

,,De tweede helft ging met een 3-4-3 systeem beter. Marc Rutgers deed het achterin uitstekend. Wij gaven niets meer weg. Wij kwamen meer aan voetballen toe. Maar de scherpte voor het doel ontbrak, om de spanning terug te brengen. Uiteindelijk werd het een minuut of vijf voor tijd 3-0 en was het definitief beslist’’, had Danny Suitela gezien.

Zaterdag heeft Ede/Victoria een kans van de hatelijke nul af te komen. De Paasberg komt op bezoek.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.