Edesche Boys 2020-2021 ziet er netjes uit mede door sponsor Lomans.
Edesche Boys 2020-2021 ziet er netjes uit mede door sponsor Lomans. Theo Beumer

Sponsor Lomans zet Edesche Boys in het zonnetje

27 september 2020 om 20:37 Voetbal

EDE Voorafgaande aan de wedstrijd in de vijfde klasse tussen Edesche Boys en Den Dam (Azewijn) had de thuisclub de eerste winst al binnen.

Eip Janssen

De selectie werd verblijd door de sponsor Lomans uit Amersfoort met 23 trainingspakken en tassen. De officiële overhandigd was al eerder gepland. Maar de coronacrisis zette daar een streep door. 

,,Lomans Totaalinstallateur heeft zich sinds de oprichting in 1918 ontwikkeld van elektrotechnisch installatiebedrijf tot totaalinstallateur. Lomans is een modern, financieel sterk familiebedrijf met twee vestigingen, Amersfoort en Capelle aan den IJssel”, licht de bij deze firma werkzame teammanager en speler Marco van Laar toe.

Van Laar benadrukte dat dit initiatief heel welkom was. 

,,Edesche Boys is van oorsprong Edes oudste voetbalclub. De samenwerking met deze sponsor past precies bij de club. Beiden hebben een lange historie op het maatschappelijke vlak. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met de nieuwe sponsor op plezierige wijze zal verlopen. En voor beiden een win-win situatie oplevert”, besluit Van Laar namens de Edesche Boys.

Later deze mooie zondagmiddag zette het eerste elftal dit mooie gebaar van sponsor Lomans (www.lomans.nl) helaas geen luister bij door een 3-5 nederlaag tegen Den Dam.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie