Fortissimo loopt averij op bij Prins Bernhard

3 oktober 2020 om 18:59 Voetbal

EDE Fortissimo hield een 2-2 gelijkspel over aan het duel met Prins Bernhard in Uddel.

,,Dure punten verloren. Maar de remise was het enige winstpunt wat ik van deze wedstrijd koester. De thuisclub bracht veel energie en wilskracht in het spel. Elk tweede duel ging verloren. Dat moet echt beter willen we bovenin mee blijven draaien”, keek Fortissimo-trainer Paul Bremer teleurgesteld terug.

Binnen vijf minuten stonden de Edenaren al met 1-0 achter. Ruud Schuurman paste verkeerd in en Prins Bernhard spits Bart Schouten wist er wel raad mee.

,,Daarna een spelletje waarbij de thuisclub de lange bal hanteerde. Voorin werd te weinig gestoord en achterin werd de bal slecht verwerkt. Ik denk dat twee of drie spelers hun normale niveau haalde. Dat is te weinig ook in de vierde klasse”, sipte Bremer.

Hij zag in de veertigste minuut dat Anass el Hassnaoui in de mangel ging. De strafschop werd toegekend. El Hassnaoui kende geen mededogen en het werd 1-1.

In de tweede helft maakt Lars Haalboom, lang geblesseerd zijn rentree. Jip van de Peppel werd vervangen.

,,Lars Haalboom stond aan de basis van de 2-1 Edese voorsprong. Een corner variant met Anass el Hassnaoui werd uiteindelijk een doelpunt. De Uddelse doelman was volstrekt kansloos.”

Uit een vrije bal kwam Prins Bernard ruim vijf minuten later weer langszij: 2-2.

,,Een minuut of vijf voor tijd leek Fortissimo de winnende treffer te scoren. De scheidsrechter stond er goed voor en negeer het vlagsignaal van zijn assistent. Maar na enig overleg werd het doelpunt alsnog geannuleerd. Ik heb zelf niet gezien of het wel of geen buitenspel was. Objectief gezien hadden wij geen winst verdiend. Dus deze 2-2 maar koesteren. Dat het beter moet om een rol van betekenis te spelen in deze sterke vierde klasse is ook zeker”, sluit Paul Bremer af.

Fortissimo bezet in de vierde klasse C nu na drie wedstrijden de tweeden plaats. Koploper is het sterke EFC ’58 dat nog geen punt verspeelde.

Zaterdag komt Vierhouten ’82 op bezoek bij Fortissimo.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.