Afbeelding
Theo Beumer

Harskamp krijgt weer met dubbele cijfers klop

3 oktober 2020 om 18:46 Voetbal

HARSKAMP Harskamp verloor in en bij VV Barneveld de streekderby met 11-0.

Eip Janssen

,,Vorige week na de 0-10 tegen EFC’58 vroeg je of het nog erger kon. Zaterdagmiddag is helaas het antwoord gegeven: ja”, keek Harskamp-trainer Connie van den Dikkenberg terug.

,,Ik kan er een hele analyse op loslaten. Maar simpelweg gezegd komt het erop neer dat wij te weinig echt fitte spelers hebben. En soms ook een beetje pech.”

De trainer appelleerde aan een moment na de 1-0 achterstand. ,,Niels Pater maakt verrassend uit een vrije trap de 1-1. De scheidsrechter wees in eerste instantie gedecideerd naar het midden. Maar ging toch overleggen met de Barneveldse assistent. Het doelpunt werd geannuleerd met de verklaring dat hij floot om een speler een gele kaart te geven. Niet om het spel vrij te geven. Ik zeg niet dat we dan gewonnen hadden, maar dan loopt het spel toch anders”, sipte de trainer.

Ondanks dat de stand bij rust 5-0 in het nadeel van Harskamp was, kreeg de ploeg kleine mogelijkheden.

,,Een mooie combinatie waarbij Niels Pater aan het einde stond had beter lot verdiend.”

In de tweede helft ging de Barneveldse ploeg door met scoren. De teller stond bij 11-0 eindelijk stil. Voor VV Barneveld scoorden Lajos Scholtens 6x, Adem Sanli (2) en Coen Fieret, Fabian van Esch en Mark Ecker (allen eenmaal).  

,,Op de trainingen gaat het best goed. Ik zie dat echter niet terug in de wedstrijden. Zaterdag de streekderby tegen SDS ’55. Misschien maakt dat wat los bij mijn spelers”, besluit Van den Dikkenberg.

Harskamp sluit de rij in de vierde klasse met nulpunten en een doelsaldo van1-24 (zie ook de stand hieronder).

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie