Met ingang van 1 oktober heeft DBA advies in Lunteren de RegioBank portefeuille van Bolthof van den Top Assurantiën B.V. overgenomen.
Met ingang van 1 oktober heeft DBA advies in Lunteren de RegioBank portefeuille van Bolthof van den Top Assurantiën B.V. overgenomen. DBA
Advertorial

DBA neemt portefeuille RegioBank over

7 oktober 2020 om 12:52 Zakelijk

LUNTEREN Met ingang van 1 oktober heeft DBA advies in Lunteren de RegioBank portefeuille van Bolthof van den Top Assurantiën B.V. overgenomen. DBA Advies is al tachtig jaar een financieel advieskantoor op het gebied van verzekeringen en hypotheken en Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lunteren en Barneveld. Zowel voor particulier als zakelijk producten bieden zij hun diensten aan.

DBA advies is onlangs als provinciewinnaar uitgeroepen van de Advies Award 2020 en daarmee het meest klantgerichte financieel advieskantoor van Gelderland.

In een reactie geeft directeur Roel de Jong aan: ,,Daar zijn we trots op. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Door professioneel, klantvriendelijk en betrokken te zijn, laten we zien dat de klant voor ons centraal staat. U bent dan ook van harte welkom om kennis te maken en wij vertellen u graag meer over onze diensten. Als u het prettig vindt kunt u een afspraak maken maar u kunt ook altijd bij ons binnenlopen.”

KINDERSPAARWEKEN RegioBank viert in de maand oktober de Kinderspaarweken. Volgens adviseur Carla Bol wordt het voor de kinderen extra leuk wanneer ze hun spaarpotje op kantoor komen legen. ,,Wanneer er geld wordt gestort op de bestaande rekening van het kind bij RegioBank, mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over de kinderrekening JongWijs, dit is het Jeugdpakket van RegioBank, en de Zilvervloot-rekening.”

WEDSTRIJD Tijdens de Kinderspaarweken is er ook een ontwerpwedstrijd ‘Ontwerp je eigen biljet’. De afbeelding van het biljet staat op de website en is af te halen op het kantoor. Wanneer deze versierd op het kantoor in Lunteren wordt ingeleverd, ligt er wat leuks voor de kinderen klaar. Het biljet kan ingeleverd worden tot en met 31 oktober. Hierna worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt.

Openingstijden: Maandag 10.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie: DBA advies | Zelfstandig adviseur RegioBank, Oranjestaat 6, 6741 CW Lunteren, 0318 73 42 80, bankzaken@dba-advies.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie