Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. Runnersworld

BVC circuit gaat dit jaar niet door

7 oktober 2020 om 13:40 Atletiek

EDE Het Bos en Vallei Cross (BVC) Circuit van de vijf atletiekverenigingen in de regio gaat dit jaar niet door. ,,In verband met de aangescherpte corona-maatregelen van de regering van 28 september is het helaas niet mogelijk om het BVC-Circuit te organiseren. Daarom heeft de organisatiecommissie, met pijn in het hart, besloten het hele circuit af te gelasten”, laat de organisatie weten.

De Bos en Vallei Cross competitie is een circuit van vier cross-wedstrijden dat door vijf atletiekverenigingen aan de Gelderse Vallei (VAV uit Veenendaal, Climax uit Ede, Arena uit Rhenen en uit Wageningen Pallas’67 en Tartlétos) wordt georganiseerd. Elk parcours ligt in een bosrijke heuvelachtige omgeving. Per wedstrijd wordt een uitslag vastgesteld en na de vierde wedstrijd wordt een eindklassement opgemaakt aan de hand van de beste drie prestaties per persoon in de vier wedstrijden.

De wedstrijden stonden gepland voor 31 oktober in Veenendaal, 12 december in Wageningen, 9 januari in Ede en 6 februari in Rhenen. Van alle reeds gedane inschrijvingen zullen geen inschrijfkosten van de opgegeven bankrekening worden afgeschreven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie