DJ Promiss
DJ Promiss PR-foto

DJ@HOME: Na 22 uur lekker thuis weekend vieren

7 oktober 2020 om 18:07 lokaal Deel je nieuws

Het zijn barre tijden voor het uitgaand publiek, ook in de gemeente Ede. Oké, de horeca is weer open, maar om 22.00 uur is het elke dag uit met de pret. En dat terwijl je dan net een beetje in de sfeer bent. Er zit dan weinig anders op dan in de familiesfeer verder te genieten, zeker in het weekend. Streekkanaal EDE TV/XON heeft hiervoor een nieuwe service: DJ@HOME. Vanaf 9 oktober elke vrijdag en zaterdag van tien tot twaalf live op tv!

Twee stagiairs van de Herman Brood Academy uit Utrecht zochten voor hun opleiding podium- en studiotechniek een uitwijkplaats. Immers, veel evenementen zijn afgeblazen en daarmee zijn ook veel stageplaatsen in rook opgegaan. Bij Omroep Ede vonden ze een nieuwe plaats. En met DJ@HOME kunnen ze onder leiding van projectleider Freek Steenvoorden vanaf deze week live op tv aan de gang.

Het idee achter DJ@HOME is simpel, stelt Steenvoorden: “Een DJ draait op tv muziek en via Twitter en sms is er interactie tussen de DJ en de kijker.” De omroep heeft op korte termijn al een paar DJ’s gestrikt die live op tv willen draaien, zoals Promiss, TRD en Frankie B.

Steenvoorden: "Ook komt er een gastoptreden van een prominente Edenaar: burgemeester René Verhulst. Hij zal op 9 oktober eenmalig terugkeren naar een hobby uit zijn jongere jaren."

DJ@HOME wil niet het gras voor de voeten van de horeca wegmaaien, vandaar de begintijd van tien uur. Want alleen samen komen we deze coronatijd door. EDE TV is te ontvangen via de grote kabelaanbieders Ziggo, KPN en Vodafone. De livestream is te vinden op xon.nu.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie