Selectie Abrahamtehuur
Selectie Abrahamtehuur Rudy Duinkerken

Ruime overwinning voor zvv Abrahamtehuur.nl op Catenaccio

8 oktober 2020 om 17:35 Sport Deel je nieuws

Na de uitschakeling voor de beker heeft zaalvoetbalteam Abrahamtehuur.nl nu alle pijlen gericht op het kampioenschap in de competitie. De overwinning (5-2) op Catenaccio was daarbij noodzakelijk.

Zvv Abrahamtehuur.nl begon sterk aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut kreeg het team een grote kans. Die werd nog niet benut, maar het duurde niet lang voordat D. Verheij het team op voorsprong schoot. Korte tijd daarna breidde  J. Schreur, vanuit een onmogelijk hoek en met een geweldige punter, de voorsprong uit naar 2-0. Even leek het erop alsof de voorsprong uitgebouwd zou worden naar een monsterscore, maar dat bleef Catenaccio bespaard. De uitslag werd uiteindelijk 5-2. Een primeur was het doelpunt van de nieuwbakken spits van Abrahamtehuur.nl, J. van Woudenberg, die tegen zijn oude club speelde.

In een interview na afloop gaf J. van Woudenberg blij te zijn met zijn overstap naar Abrahamtehuur.nl. Het is een heerlijk team dat de verdediging achterin goed dichthoudt. Daarom kunnen we aanvallend wat experimenteren en komen mijn kwaliteiten goed tot zijn recht.

Ook aanvoerder L. Zwart was positief gestemd over de wedstrijd. “Het is heerlijk dat D. Verheij voorin een balletje kan vasthouden. Daar maken we dit seizoen meer gebruik van dan voorheen. Van Woudenberg en de gebroeders Schreur kunnen er met hun snelheid en inzicht ‘overheen’ komen, waardoor je veel dynamiek in de aanval krijgt. Hierdoor weten we veel te scoren dit seizoen. Verdedigend stonden we ook goed, hoewel het dan jammer is dat je twee doelpunten tegen krijgt. Daar moeten we aan blijven werken.”

D.V. vrijdagavond 16 oktober zal de volgende wedstrijd gespeeld worden tegen Autocentrale Wageningen. Naar verwachting zal T. Schaddelee dan ook weer aansluiten bij de wedstrijdselectie. Publiek is dan helaas nog niet toegestaan. Via online berichtgeving zullen we u op de hoogte houden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie