Fortissimo haalt uit tegen Vierhouten’82

10 oktober 2020 om 20:19 Voetbal

EDE Fortissimo heeft keihard uitgehaald tegen Vierhouten ’82. Op de 8-1 zege viel niet af te dingen.

De Edese vierdeklasser bleef door deze grote zege in het spoor van de nog ongeslagen ploegen EFC ’58 en De Paasberg. De twee punten achterstand zijn te overzien.

,,In de eerste helft was het aan de bal best aardig. Maar helaas werd het later wat slordiger. Ballen die net niet aankwamen of zomaar in de voeten van de tegenstander werden geschoven’, was Fortissimo-trainer Paul Bremer toch wat kritisch.

De start van de thuisclub was er een uit het boekje. Lars Haalboom gaf een voorzet en Roy Bijsterveld scoorde al in de tweede minuut de 1-0.

,,Binnen twintig minuten viel de 2-0. Na goed combinatiespel wist Anass el Hassnaoui perfect met een afstandsschot af te ronden”, glunderde Bremer.

De gasten kregen daarna de kans wat meer te counteren. Een gemakkelijk gegeven strafschop betekende de 2-1.

,,We stonden verdedigend niet altijd even goed. Een schouderduw van Stefan Gerressen werd anders uitgelegd.”

SLAP In de tweede helft een matige start van Fortissimo.

,,Veel te gemakzuchtig, Dat duurde een kwartiertje maar daarna namen we afstand. De score liep snel op”, had Bremer gezien.

Twee keer goed opkomen in twee minuten van Arjen Wilting na een uur spelen gaf de doorslag.

,,Uit zijn twee assist wisten Dani Tanalepy en Roy Bijsterveld te scoren:4-1”, ging Bremer verder.

De trainer zag een gelopen wedstrijd waarin Fortissimo verzuimde naar de dubbele cijfers uit te lopen.

,,Jip van de Peppel zorgde voor de 6-1. De 7-1 was een Anass el Hassnaoui benutte strafschop. De eindstand werd bepaald op 8-1 door Roy Bijsterveld.”

Fortissimo heeft nu een week rust en gaat daarna op bezoek bij het Wekeromse SDS ’55.

..Dat is zaterdag 24 oktober. Maar of we dan gezien de coranacrisis nog voetballen is de grote onbeantwoorde vraag. Vandaag in ieder geval goed hersteld na de teleurstellende 2-2 bij Prins Bernhard”, sluit Bremer af.