Logo EEA
Logo EEA Paul Sterkenburg

EEA-European Entertainment Association

11 oktober 2020 om 22:56 lokaal Deel je nieuws

Singer-songwriter/composer, producer en ex-horecaman “Paul Sterkenburg” heeft zich wederom ingeschreven bij de KvK. Paul is op 1 oktober 2020 van start gegaan met zijn nieuwe onderneming ‘EEA’... European Entertainment Association.
Een nieuw muziek-platform, speciaal gericht op de ‘Independent Artists’.

Independent Artists zijn artiesten (muziek) die, in principe, alles in eigen beheer doen. Zij schrijven vaak hun eigen liedjes (of laten dat doen), regelen en bekostigen de opnames (recording), brengen zelf hun muziek uit, huren een plugger in om hun muziek te verspreiden/promoten, etc.

Kortom... een Independent Artist is eigen baas en staat niet onder contract bij een platenmaatschappij/label.
Dat het voor een Independent Artist een lange, moeilijke weg te bewandelen is om de hitlijsten/airplay/optredens/erkenning/etc. te bereiken weet Paul als geen ander.

Zelf is Paul al ruim 30 jaar bezig, en hij heeft in al die jaren regelmatig zijn kop gestoten. Zonder de juiste vrienden in de business, zonder ingangen, etc. is men bijna kansloos en blijft men tegen muren aanlopen. Deuren blijven gewoon gesloten.
Tja... en dat is frustrerend!

Daarom... EEA.
Dit nieuwe muziek-platform biedt de Independent Artists de mogelijkheid om hun muziek te laten beoordelen door een club van prominente figuren uit de Europese radio en entertainment wereld. Paul heeft in tientallen jaren een ‘Internationaal’ netwerk opgebouwd met mensen uit de muziek business (producers, muzikanten, zangers m/v, dj’s, studio’s, pluggers, tekstschrijvers, componisten, radiostations, etc.).
De EEA kijkt niet naar verkoopcijfers, niet naar aantallen fans of volgers, letten niet op uiterlijk. Nee... zij letten uitsluitend op kwaliteit.
Zij hebben goede oren en beoordelen alleen wat zij horen.

Elk kwartaal (de 4 seizoenen) zal de EEA Awards uitdelen in diverse categorieën (Pop Song, European Songwriter, Instrumental, Music production, Cover song, etc...).
De winnaars ontvangen de Award op Acrylglas (30x40 cm) en een digitaal exemplaar. De Award kan men op een mooie plek ophangen, en de digitale versie kan men gebruiken op social media, mail, fotokaarten, etc.

De Award-winnaars worden bekend gemaakt op de website, op EEA-social media kanalen, worden genoemd in de persberichten (radio, tv, tijdschriften, kranten, podia’s, festivals, etc.).

www.eea-award.eu 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie