Doorzetter krijgt zijn vuurtje aan!
Doorzetter krijgt zijn vuurtje aan! Richard van Oosterhout (Identity Craft)

Doorzetters beloond met briljante outdoor training

14 oktober 2020 om 14:09 lokaal Deel je nieuws

Wie afgelopen donderdag naar buiten heeft gekeken weet dat het enorm slecht weer was. Toch besloten de medewerkers van Project Kansrijk van Malkander de geplande outdoor training voor hun deelnemers niet af te blazen. 

Drie echte doorzetters hebben in de stromende regen op de fiets de tocht naar het landgoed van Kasteel Hoekelum gewaagd. 

Doorweekt maar, terecht, trots op zichzelf namen zij deel aan een briljante training. Vuur maken zonder moderne hulmiddelen en met droog hout dat uit het natte bos moet komen. Een onmogelijke opgave zou je denken, maar weer was te merken dat de aanwezige deelnemers echte doorzetters zijn. Op de meest onmogelijke plekken werd door hen droog hout gevonden en na heel wat moeite en tegenslag kregen zij hun vuurtjes aan. 

De moraal van het verhaal? In het leven zit niet altijd alles mee. Iedereen krijgt te maken met tegenstallen. Iedereen valt wel eens. Om vervolgens niet te blijven liggen en steeds weer op te staan om je doel te bereiken, daar is karakter voor nodig en dat is nou precies wat de deelnemers aan deze training hebben laten zien. En daar mogen zij enorm trots op zijn. 

Identity Craft, bedankt voor het verzorgen van de training, voor het tweede jaar op rij. 

Meer weten over Project Kansrijk, een project van Malkander dat jongeren van 13 t/m 16 jaar uit de wijken Veldhuizen en Kernhem helpt aan een verbeterde startkwalificatie? Kijk op: https://www.malkander-ede.nl/jeugd-en-jongeren/voor-jongeren/project-kansrijk.aspx

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie