Afbeelding
Ted Walker

Grote zoektocht naar vermiste vrouw in Wekerom

18 oktober 2020 om 14:43 Overig

WEKEROM Politie, vrijwilligers en het Veteranen Search Team zijn op het terrein van zorginstelling ‘s Heeren Loo aan de Apeldoornseweg in Wekerom op zoek naar een vermiste vrouw. Zij is sinds zaterdagmiddag spoorloos verdwenen. 

Sinds dat moment is er ook al gezocht naar haar, maar tot dusver zonder resultaat. Zo zette de politie al eerder paarden en ook honden in. Zondag is er onder meer gezocht met een onderwaterdrone in sloten en beken, maar ook dat heeft niks opgeleverd. 

Vrijwilligers lopen nu in linie over het terrein om haar zo snel mogelijk te vinden. ,,Dat is op plekken waar wij verwachten haar te kunnen aantreffen”, geeft een woordvoerder aan. Het Veteranen Search Team, een efficiënt inzetmiddel om op gestructureerde wijze gebieden te doorzoeken, gebruikt nu ook een luchtdrone. 

MEDISCHE TOESTAND De vrouw heeft volgens de politie dringend medische hulp nodig. Ze is 1.60 meter lang, dertig jaar oud, heeft een lichte huidskleur en draagt haar zwarte haar in een knot of staart. Ze draagt een lichtkleurige trui met daarover mogelijk een zwart vest. 

De onderwaterdrone.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie