Afbeelding
Ted Walker

Lichtgrijze Seat Ibiza reed maandag vrouw aan op rotonde in Ede

26 oktober 2020 om 18:01 Ongeval

EDE Het onderzoek naar de identiteit van de bestuurder die maandag met zijn of haar auto een vrouw op een fiets aanreed, en er vervolgens vandoor, ging is in volle gang. Dat laat Simone van Dijk, woordvoerster van de politie maandagmiddag weten. ,,Wat we inmiddels weten is dat het ging om een oud type Seat Ibiza, bouwjaar 2002-2004. De auto is lichtgrijs van kleur.’’ De bestuurder(ster) liet de vrouw hulpeloos achter. Zij raakte zwaargewond. Het personeel van twee ambulances en een ingevlogen traumateam verleenden hulp aan het slachtoffer. 

,,We komen graag in contact met mensen die ter plaatse iets hebben gezien. Dat hoeft niet per se op het tijdstip van de aanrijding te zijn geweest. Wellicht hebben mensen eerder op de dag iets verdachts gezien al dan niet in combinatie met de genoemde lichtgrijze Seat Ibiza, of herkennen mensen de omschrijving en weten zij wie zo’n auto heeft. We komen graag met u in contact.’’

De politie is bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via M. Het telefoonnummer is 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie