vintage teak houten tapas bord met glazen van Luminarc France
vintage teak houten tapas bord met glazen van Luminarc France Letty van Gerwen

Nieuwe webshop: Retro Design Ede

26 oktober 2020 om 21:42 Zakelijk Deel je nieuws

Sinds half oktober is Ede een webshop rijker. Letty van Gerwen, bewoner van het ENKA-terrein, geeft servies en woonaccessoires van vroeger een tweede leven. Zelf zegt zij daarover: “het is mijn passie om mooie vintage voorwerpen, op het gebied van samen eten en drinken, bij elkaar te brengen in de vorm van een originele en betaalbare (cadeau)set". Op beurzen, markten en op internet zoekt ze naar gave voorwerpen, die ze zorgvuldig en met veel liefde combineert tot één uniek geheel.

Op de website www.retrodesignede.nl zijn diverse setjes/composities te zien onder de noemers “samen borrelen”, “samen soep”, “samen eten” en “samen thee/koffie” en “woonaccessoires”. Er is sprake van meerdere stijlen. 

Het is mogelijk om via de website te bestellen. Levering in en rondom Ede vindt gratis plaats. Tevens bestaat de mogelijkheid om op afspraak Letty’s atelier te bezoeken om in overleg met haar een (cadeau)set samen te stellen, die past bij jouw stijl en wensen.

Benieuwd? Of op zoek naar leuke en orginele (kerst)cadeau's? Kijk dan op www.retrodesignede.nl of op de Facebook pagina van Retro Design Ede. Een afspraak maken kan op 06 – 19 630 627 of via het mailadres info@retrodesignede.nl.

Vintage grijze soepkommen met teak houten broodschaal
Pottery schalen van o.m. Terra Handwerk en Giro
Theepot Pruszkow met Boch kop en schotel
Hand geschilderd schaal van Boch La Louvière uit België met twee tapas bordjes
Soepterrine met soepbekers van Arabella Royco van Royal Sphinx Maastricht
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie