Afbeelding
PR Fortissimo

KSV Fortissimo vermaakt jeugd in coronatijd

1 november 2020 om 17:37 Voetbal

EDE ,,Wat een mooi gezicht! Terwijl de amateurvoetbalcompetities stilliggen omdat het coronavirus Nederland in zijn greep houdt werd er door de Jeugd van Fortissimo toch volop gevoetbald”, glimlacht KSV Fortissimo bestuurslid Dedde Janssen 

Volgens de coronamaatregelen van de overheid mag er onderling binnen dezelfde vereniging worden gevoetbald. Met deze mogelijkheid en de wetenschap dat de jeugd graag door wil sporten is de afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt om een alternatief programma te realiseren voor de Fortissimo Jeugd.

,,En dat is goed gelukt! De eerste zaterdag was meteen een succes. Van 09.00 uur tot 11.00 uur werkte de jongste onderbouw haar wedstrijden af op het wetra-veld. De dames/meiden waren vanaf 10.00 uur druk bezig met hun programma op het A-veld en 10 bovenbouw teams speelden van 09.00 uur tot 13.00 uur in totaal vijf wedstrijden. En hoewel de uitslagen in sommige wedstrijden wat hoog uitvielen door het niveauverschil vond iedereen het toch fijn om weer een wedstrijd te spelen. Een zeer geslaagde dag met goed weer, gelukkige spelers en tevreden trainers”, gaat Jansen verder.

Ook de reacties binnen de club waren mooi.

,,Een ouder appte: ‘Coaches: Er kwam een heel tevreden jongetje thuis’. Een trainer reageerde: ,,De uitslagen waren soms iets te hoog. Onbelangrijk, we zijn weer bezig geweest.”

De technische commissie kijkt op een mooie zaterdagochtend terug. ,,Volle velden. Lekker nat gras. Een topochtend.”

,,Daar zijn we als bestuur in moeilijke tijden heel blij mee. Niet alleen de senioren en/of selectieteams hebben onze aandacht. Nee, de hele jeugdafdeling mag profiteren van de geboden mogelijkheden”, besluit penningmeester Dedde Jansen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie