Afbeelding
Karakter Ede

Karakter houdt de moed erin met Jerusalema Challenge

2 november 2020 om 17:20 Corona Coronavirus

EDE Het zijn uitdagende tijden, vol moeilijkheden, beperkingen en onzekerheden. Om de moed er in te houden hebben medewerkers van Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie in Ede de Jerusalema Challenge opgenomen. De video ervan is onder aan dit artikel te bekijken.

De Jerusalema Challenge is de danstrend van dit moment. De challenge is gemaakt op de beat van de Zuid-Afrikaanse DJ ‘Master KG’ en het dansje is bedacht door een groep Angolese jongeren. Het lied ‘Jerusalema’ is een ode aan de stad Jeruzalem. De Zuid-Afrikaanse artiest vindt dat iedereen voor eenheid naar de Israëlische hoofdstad moet kijken, zeker in tijden van corona. 

De challenge is inmiddels wereldwijd door vele miljoenen mensen gedanst en op sociale media geplaatst. Het is oorspronkelijk een troostlied van zorgmedewerkers, maar inmiddels wordt het veel breder gedanst. Niet zo lang geleden dansten ook kinderen van basisschool CNS De Triangel uit Lunteren de Jerusalema Challange. En nu dus ook de medewerkers van Karakter in Ede.

Bron video: Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie